ادامه سلسله کارگاههای روانشناسی و برنامه های گروهی به منظور ایجاد انگیزه و نیز افزایش اعتماد به نفس زنان مددجو، کارگاه دیگری با هدایت آقای اسماعیلی پنجشنبه ٢٨ اردیبهشت ١٣٩۶با حضور چندتن از بانوان علاقمند در محل بنیاد برگزار شد.
بدیهی است تا زمانی که افراد خواهان تغییر در شرایط زندگی و وضعیت موجود خود نباشند، نمیتوان در شرایط آنها تغییری ایجاد کرد. تمایل زنان سرپرست خانوار برای اشتغال بیانگر اراده آنان برای تغییر و برآمده از اعتماد به نفس و رشد خودباوری در آنها است. بر این اساس با توجه به تلاش بنیاد مبنی بر توانمندسازی زنان سرپرست خانوار و بازتوانی آنان، به تناوب مشاهده می شود که برخی از آنان به ویژه زنان جوان توانمندتر شده و از چرخه حمایتهای مستقیم بنیاد خارج و به زنی کارآفرین تبدیل میشوند.
بی تردید معرفی این زنان توانمند و بهره گیری از تجربیات آنان امکان الگوگیری از این تجربههای موفق را برای سایر زنان مددجو نیز فراهم خواهد کرد. در ابتدای این نشست نیز یکی از زنان مددجوی بنیاد که در یک شرکت بیمه مشغول به کار شده است درباره بیمه عمر، فواید این نوع بیمه، طریقه استفاده و نحوه ثبت نام توضیحاتی برای حضار ارایه داد. وی پس از تشریح بیمه عمر و ویژگیهای آن، به سوالات حاضران نیز پاسخ داد و بروشورهایی نیز برای کسب اطلاعات بیشتر بین شرکت کنندگان پخش شد.